torstai 8. marraskuuta 2012

The only thing i know is that i know nothing at all.

IMG_9783 IMG_9785 IMG_9792 IMG_9774 IMG_9712 IMG_9716 IMG_9779
Paita: H&M
Housut: Nelly.com
Bootsit: Bianco

Haudi hauu ! Muutamat tän päivän asu kuvat ois nyt tässä ja samalla tossa näkyy vähän paremmin tota mun uutta hiusväriä. Kuhan tää tukka tästä vähän kasvaa tai siis juurikasvua tulee enemmän ni oon aatellu, että vetäisin juuren tummaksi. Tai tarkotan sellasta lämpimän ruskeeta, mut en viel oikeen tiiä uskallanko. Pitäis löytää jostain sellanen kuva mikä kuvais paremmin tätä mun visioo :D Leikkauksesta selvisin ja itse leikkaus oli helppo (nielusiraleikkaus) , mutta seuraavat puoltoista viikkoa oli täyttä tuskaa. En ala nyt tässä selittämään mitä kaikkea tapahtu, etten aiheuta kellekkään leikkaukseen menevälle mitää kauhukuvia, koska oon tietenki yks monesta, mutta voin kertoa, että vaikeimman kautta mentiin ! No nyt ainaki yhtä kokemusta rikkaampana.Tää talvi vie musta kyl kaiken mehun, äskenki otin kahen tunnin päikkärit ja nyt istun ihan pöhnäsenä tässä olkkarin sohvalla. Illalla ois kuitenki tarkotus lähteä hot joogaan ja muutenki ajattelin nyt tosissani ottaa itteäni niskasta kiinni ja vähän piristyä. Tuntuu, et mun teksteissä ei oikee ikinä oo mitää järkee, mut nooh.. Eikai sitä aina niin järkevä tarvi olla. Nyt mä lopettelen täälä ! Heippaa! 

20 kommenttia:

  1. Ompas nää kuvat tosi nättejä sinusta !:-) Ja joo sulle vois sopii sellain lämpimän ruskee juuri ! <3

    VastaaPoista
  2. ihanat lehmäpögät !

    VastaaPoista
  3. iiiks voitko kertoo et miten ne sun puoltoist viikkoo meni!! terveisin nielurisaleikkaukseen parin kuukauden sisällä menevä....... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin kertoa, että se puoltoist viikkoa oli mun elämäni kauhein kokemus, en haluu aiheuttaa sulle vielä mitää kauheita traumoja, koska niiku mainitsin tossa postauksessa ni vaikeimman kautta mentiin (oksensin verta jne.)joten en kerro kauheimpia yksityiskohtia :D mut siis se ite leikkaus oli ihan iisibiisi homma ja aattelin sen jälkeen ku sielä heräämössä heräilin, että jos kivut pysyy tälläsinä ni jees, koska kivut ei ollu siinä vaiheessa viel oikeestaan mitään. No illan tullen kuitenki ku ne suonen sisästen lääkkeiden vaikutukset alko hiipumaa, ni se piina alko. Kivut oli ihan järkyttävät, enkä oo ikinä kokenu mitää vastaavaa. En nukkunu öisin ja sairaalassaki ravattiin sen takia ku se mun haava sielä kurkussa aukesi. Kannattaa vaan syödä niitä lääkkeitä just ajallaan ja suosittelen lämpimästi pitämään kylmää niskassa/kurkun alueella, koska se ehkäisee sitä vuodon riskiä ja auttaa muutenkin vähän kipuihin :) Ja suosittelen lämpimästi ostamaan sellasia proteiini pirtelöitä. Äiti osti mulle sellasia, että kun yhden sellasen pienen pirtelön juo niin se vastaa kolmea leipää ja yhtä lasillista maitoa :) kuitenkin laihduin 4 kiloa noiden puolentoista viikon aikana, mutta kaikki tuli kyllä aika nopsaa takasin. Jos tulee jotain kysymyksiä, ni kysy pois :) koska en tiiä vastasinko niihin asioihin mitä halusit tietää !

      Poista
  4. heii ! Sait miulta tommosen liebster palkinnon :3 käy kattelemas tosta miun uusimmasta postauksesta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oiii kiitos :) käynki heti kattomassa !

      Poista
    2. hei toi sun profiili ei näy ! kannattaa käydä vaihtaa julkiseks se, koska en tiedä nyt sun blogin osotetta! :)

      Poista
    3. höh mitä ihmettä!! se on kyllä sillee et kaikki voi lukeaa:o mistä se sit pitäs muokata :o?

      Poista
    4. http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/ mutta tuossa tuo !!

      Poista
    5. no nyt näkyy ! en tiiä oliko mun koneessa sit jotain :) mut kiitos !

      Poista
  5. Ihana blogi ja ihania kuvia ! Oot tosi nätti:) Liityin lukijaks:)

    http://livlaughlav.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. oootpa upee ! :)

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. ooi vitsi oot ihan hirmu kaunis ::) tosi kiva blogi muutenki

    VastaaPoista